Jumaat, 17 Mei 2013

Masyarakat, Pendidikan, dan Rock

Macam ni la. Itu jam, saudara nak cepat, kena molek masa tu saudara tengok ada baju Iron Maiden je senang nak capai. Saudara tak fikir panjang terus sauk baju Iron Maiden tu. Seterusnya saudara ambik pula baju sejuk supaya imej Eddie the Head tu tak kelihatan di mata kasar orang orang kebanyakan. Sebab saudara tahu, yang orang kebanyakan tak boleh terima dengan Eddie the Head. Lagipun dekat kelas tu sejuk, takde la nampak bengap sangat pakai baju sejuk. Tiba-tiba saudara sampai kelas, aircond tak jalan. Amacam? Saudara nak terus panas dengan baju sejuk ke, saudara nak jugak tunjuk saudara ni rock depan masyarakat yang tak paham dengan rock?

3 ulasan:

  1. kesudahan criter ini, paka ke dop baju sejuk tu?

    BalasPadam
  2. kesudahan criter ini, paka ke dop baju sejuk tu?

    BalasPadam
  3. pakai la. heh

    BalasPadam