Sabtu, 16 Oktober 2010

Road to Exam Hall. Kedah 3-0 Terengganu.

Gua ingat, nak kena ulamak jugak jadi Menteri Besar, baru boleh pergi Bukit Jalil.


Lagenda Terengganu 2001. Masa ni gua baru darjah lima. Sekarang gua dah sekali main bola petang dengan brader Faziallah Mamat, hok ada misai, duduk dua dari kanan.

7 ulasan:

  1. owoh..
    dok gannah ar gini kalu ganung kaloh pah teweng exeng ho lalu..

    BalasPadam
  2. air laut pun ada pasang surut. ganu pun ada monsun monsunnya kan. kadang boleh turun laut, kadang tidak.

    so, selambakan dirimu wahai harima. hehe.

    BalasPadam
  3. sabor ye,try lg tahun depan :)

    BalasPadam
  4. dok rok ceton

    BalasPadam
  5. Kalau gitu aku kena sokong kelantan lah..atas dasar ulama

    BalasPadam
  6. orang dok maen bola doh lening orang maen congkok

    BalasPadam
  7. http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1272

    http://krenmaut.blogspot.com/2010/11/kompem-iron-maiden-di-singapura-dan.html

    *Saje gua nak save page ni sebelum gua lupa.

    BalasPadam